Πρόταση Συνεργασίας Νέοι Μουσικοί / Τραγούδι

Καταρχήν θα ήθελα να σας αναφέρω εν συντομία τις δεξιότητες μου και στην συνέχεια την πρόταση συνεργασίας.

Η Ειδικότητα μου Digital Interactive Marketing

Οι σπουδές μου: Interactive Media & Web (Πτυχίο), Digital and Visual Communications Design For Advertising (Μεταπτυχιακό)

Επιπλέον πληροφορίες: Κάτοχος grade 7 στο πιάνο και grade 5 στην θεωρία, προσόν το οποίο μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω βασικές αρχές της μουσικής.

Κλάδος συνεργασίας: Μουσικό διαδικτυακό Μάρκετινγκ

Τι κάνω ακριβώς & η θεωρία μου: Θεωρώ ότι αρκετοί Έλληνες & Κύπριοι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν λάθος τεχνικές για να προωθήσουν την δουλειά τους. Κάποιοι τραγουδιστές μάλιστα που θέλουν να κάνουν καριέρα χρησιμοποιούν αρκετές φορές το διαδικτυακό μάρκετινγκ μέσο YouTube , Facebook και άλλα Social media με λάθος τρόπους. Τα άτομα αυτά αγνοούν εντελώς το πως δουλεύει η μηχανή αναζήτησης του Google και διάφορες άλλες σημαντικές παραμέτρους. Αποτέλεσμα αρκετές φορές είναι η απογοήτευση που τους οδηγεί σε λάθος δρόμους ή στην παραίτηση των ονείρων τους που είναι η επαγγελματική καταξίωση στον χώρο των διάσημων τραγουδιστών.

Στο παρακάτω άρθρο με τίτλο ‘How to become a famous singer or musician in 10 easy steps’’ το οποίο έγραψα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι χρειάζονται αυτά τα άτομα για να επιτύχουν.

https://www.digitalagencyidea.com/how-to-become-a-famous-singer-or-musician-in-10-easy-steps/

Πρόταση συνεργασίας: Θεωρώ ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε αρκετούς καλλιτέχνες για να τους βοηθήσω στην διαδικτυακή τους παρουσία

Τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω ότι η ο τόπος διανομής μου είναι η Κύπρος.

0/5 (0 Reviews)